Hoe werkt het voor jou als bezoeker?

Op deze website maak je kennis met kunstenaars in Dijk en Waard en hun diverse werk. Alle deelnemende kunstenaars presenteren zich kort. Ergens enthousiast over? Dan boek je een bezoekje. Op de pagina van de betreffende kunstenaar vul je het contactformulier in met je bezoekwens, de kunstenaar reageert. 

Door met meerdere kunstenaars af te spreken, kun je je persoonlijke kunstroute samenstellen. Als je wilt, plan je ook nog ergens een expositie in of een bezoekje aan buitenkunst op je route. Een kunstroute is geen must, natuurlijk. Je kunt ook alles afzonderlijk bezoeken.
Na afloop zin om zelf aan de slag te gaan met een kunstzinnige cursus of workshop? Ook dat is mogelijk.

Hoe werkt het voor jou als kunstenaar?

Ben je kunstenaar in Dijk en Waard? Dan kun je jezelf hieronder aanmelden voor een eigen pagina op deze website (gratis). Zowel amateurkunstenaars als professionele kunstenaars zijn van harte welkom. Klik op onderstaande link om je in te schrijven. De Kunstkerk plaatst al je info op deze website.

Hoe werkt het voor jou als organisator van een expositie/cursus/workshop?

Ben je de organisator van een expositie of kunstzinnige cursus/workshop en wil je een gratis vermelding op deze website? Meld je dan hieronder met je activiteit aan.

Bezoek kunstenaars en hun ateliers in Dijk en Waard